maanantai 15. lokakuuta 2012

Joulukoristeita

(Oma mainos) Joulukoristeet voivat olla samaan aikaan mielettömän kauniita, kierrätyslasisia, sekä eettisesti valmistettuja.
Nkukun tuotteet tekevät hyvää kaikille.
Joulu on aivan nurkalla...
Mikä on sinun suosikkisi?

7 kommenttia:

 1. Kaikki on kauniita, vaan nuo pitsilyhdyt on ....ihastuttavat. Ihan jouluhöperyys iskee :) mukavaa syksyä teille. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsilyhdyt ovat nimeltään DAHA. NIitä on vielä muutama jäljellä. Emme tilaa näitä enää lisää. Ne ovat kyllä niin kauniita. =)

   Poista
 2. Nuo kuusenkoristeet ovat omaan silmään aivan tydellisen kauniita. Rakastan hiukan patinoituneen ja vanhan näköistä metallia ja lasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on upeita, hienompia vielä luonnossa! Ja tosi kivan isoja myöskin. Kauniita asetelmissa tarjottimen päällä ym. Kokeilin laittaa lasipurkkiinkin valojen kanssa ja näytti ihanalta.

   Poista
 3. Pitsilyhdyt ovat minunkin mieleen - ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Nuo vitriinityyppiset kynttilälyhdyt ovat ihania..jokin pieni asetelma pöydälle olisi siinä kaunis :) Tutustuin vasta jouluiseen blogiisi, ja lisään sen lukulistaani, toiv.mukaan on ok :) Katsellessani jouluisia kuviasi kodistanne, ei voi kuin ihastella tunnelmaa. Sinulta tuota sisustajan oivallusta löytyy!

  VastaaPoista
 5. Jättefia bilder, och fin blogg. Tyvärr förstår jag inte finska alls

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttavat. =)