perjantai 5. lokakuuta 2012

Jouluhullu täällä taas hei!


Kyllä, se olen minä, jouluhullu.
Tänäkin vuonna joulu hiipi mieleeni kesällä.
Olen ajatellut sitä jo juhannuksen jälkeen, mutta en ole kehdannut postailla...

Ajattelin ilmoittautua tänne ja päästää teidät muutkin "hulluuden" piilottelusta.
Täällä kun voi rauhassa jo jakaa ajatuksia ja haaveilla tulevasta joulusta.
Lahjoja olen ostanut jo niin monta.
Viimeksi tänä aamun harkitsin vakavasti niiden paketointia valmiiksi.
Kyllä, joululahjojen paketointia ajattelen jo nyt.
Mutta, sellainen minä olen, jouluhullu.

Rakastan joulua!
Ja joulu, se ei ole minulle vain ne muutama päivä.
Joulu on minulle mielentila, se on ajanjakso, jolloin valmistaudutaan pimeää ja kylmää varten.
Silloin muistetaan läheisiä, se on rakkauden aikaa.
Joulu on rauhaa, hiljentymistä, nauttimista ja iloitsemista pitkän aikaa.
Sitä mä odotan eniten.

Tervetuloa taas jouluhullujen pariin!

 Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

21 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet täällä! Olen käynyt kurkkimassa jo useamman kerran, että joko...

  t. Erikas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos nyt vähitellen tätäkin alkaisi päivittämään kun kuitenkin joulu ajattelen. Ja vähitellen aloitan jouluiset askartelut ja ompelut ym. Kiva kun seuraat edelleen mukana!

   Poista
 2. Hip hei, veit sanat suustani! Kirjoituksesi on kuin suoraan omasta kynästäni. Iloista joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen joulua täydestä sydämestäni jo. Olen koko päivän nyt kuunnellut näitä joululauluja blogissani.

   Poista
 3. Täälläkin alkaa joulu kummitella mielessä jo kovaa vauhtia. Yleensä ensimmäiset joululaulut kuunnellaan meillä lokakuussa! Ihanaa kun meitä jouluihmisiä vielä löytyy muitakin, tuntuu että nykyään on muotia vihata kaikkea ihanaa jouluhömpötystä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Muotia vihata jouluhömpötystä" kamalaa! Ei joulu ole vain tavaroita ja lahjoja. Se on niin paljon muuta. Se on ihanaa aikaa, milloin keskitytään läheisiin ja rakkauteen. Rakastan sitä! Jos joku näkee joulun vain yhtenä päivänä (tai kolmena) ja rahan kuluttamisena, ei ole ymmärtänyt joulun tarkoitusta ollenkaan.

   Täällä saa nyt hömpöttää ihan rauhassa!

   Poista
  2. Samaa mieltä! Kyllähän se toki saattaa ahistaa, jos tosiaan näkee joulun vain kaiken sen tavaroiden ostamisen ja tehtävälistan kautta. Joulun syvin olemus tuntuu unohtuneen monelta muutenkin, mutta minua on viime vuosina ärsyttänyt se miten moni on alkanut vihaamaan kaikkea jouluun liittyvää "koska se nyt vain on ajan henki." Miksi tänä päivänä muka "pitää" vihata kaikkea joulun kimallusta ja niitä kaupoissa soivia joululauluja? Ymmärtäähän sen, jos jokin ikävä muisto palaa mieleen joulun myötä tai ei vain ole jouluihminen, mutta että porukka lähtee mukaan siihen murjotukseen ilman mtn varsinaista syytä. Se on minusta hassua. Mutta toki, kukin tyylillään ;)

   Poista
  3. Mulla kanssa tuttavapiiristä löytyy näitä, jotka suorastaan inhoavat joulua "kaupallisena tuhlauksen huipentumana". Mutta kun se on niin paljon ja ennen kaikkea muutakin: pieniä ilon aiheita ja lämpöä pimeän keskellä. Ja kun yrität perustella omaa jouluhömpötystäsi tällä, niin päästäänkin siihen kuinka "kaikki kotoilee vain koska se on niin trendikästä". Kuulin termin KOTOILU ensimmäistä kertaa tänä vuonna, mutta voisin väittää kotoilleeni jo vuosikymmenen (apua, jo pari, mistä näitä vuosia tulee?!). Parempi siis pysyä hiljaa ja hipheijailla täällä kaltaistensa parissa. :)
   -Kermakaramelli-
   PS: Internet tietää kertoa, että: "Kotoilu eli homing on maailmanlaajuinen trendi, joka sisältää kodista nauttimista ruoanlaiton, sisustuksen, käsitöiden ja elämänhallinnan eri muodoissa. Se on arjen luksusta. Se ei ole mitään marttailua tai nyrkin ja hellan välissä olemista vaan sitä, että puhtaasti ja täysillä nauttii kotona olemisesta ja keskittää elämää kotiin eikä kodin ulkopuolelle." Itse ihmettelen, että onko tuo sitten pahasta...! ...anteeksi pieni paatos, iloisin mielin täällä kuitenkin joulua odotellaan... :)

   Poista
 4. Ihanaa, kun sinäkin olet virallisesti avannut joulunodotuksen! Innolla odotan, mitä tuleman pitää tänä syksynä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että tänä syksynä menen sieltä missä aita ns. matalin. Olen yrittäjä ja avaamme kaupan Hesan keskustaan marraskuun alussa. Paljon messuja ym. ja nettikaupan pyörittämistä siihen lisäksi. En tiedä miten aika riittää kaikkeen, mutta katsotaan. En ole koskaan ottanut joulusta stressiä enkä ota tänäkään vuonna. Joulu tulee meille sellaisena kuin se sopii meille tänä vuonna. =) Ja siitä sitten kirjoittelen.

   Poista
 5. Ihanaa ,kun avasit tämän joulublogisi.Minä olen herättelemässä vasta joulunodotusta ja ihana tulla tänne fiilistelemään.
  Tuo kuva tyttärestäsi enkeliasussa on kyllä niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin nyt sitten vain avata ja katsoa miten ehdin tätä päivittämään. Ehkä olisi hyvä varastoon tehdä postauksia kun kiireisin aika kaupalla alkaa.
   Tuo kuva on kyllä aivan ihana. Se on monilla sukulaisilla kehystettynä ja se nousee monessa kodissa paraatiapaikalle jouluna. Meillä myöskin. =)

   Poista
 6. Hip hei, ihanaa! Itsekin puhalsin juuri pölyt joulublogistani:)

  Mielettömän ihanaa joulunodotusta, hössötystä ja touhotusta sinulle!:)

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä suosikki jouluhulluni! Aloitan tämän joulun valmistelut kurkkimalla ajassa taaksepäin teidän joulujasi, miten oletkin saanut ympärillesi niin paljon kaunista ja ihanaa ♥

  Julängel on blogistanian jouluntuoksuisin blogi, minun suosikkini. (Myös pikkuneidin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOS miten ihana kommentti! Tuli ihan super hyvä mieli tästä.
   Tiedätkö, mä katselen kanssa omia kuviani ja imen niistä inspistä tähän hetkeen, kaaokseen ja arkeen. Tulee hyvä mieli itsellekin. Ja tiedän, että jouluna taas on kaunista ja seesteistä. Arkena kun ei sitä aina ihan ole...

   Ihanaa joulun odotusta myös sinulle! Minua kivasti kutkuttaa jo masussa ajatus joulusta.
   Olen iloinen että tämän avasin. Alkoi itselläkin virallisesti joulun odottaminen. Musiikkiakin olen kuunnellut rauhoittaakseni stressiä.

   Tervetuloa jälleen mukaan!

   Poista
 8. Täällä myös yksi intoilija ilmoittautuu....
  Home Sweet England on myös joulublogissa, Ripaus Joulun Tunnelmaa.


  IHANAAAAAA joulunodotusta!

  VastaaPoista
 9. Minä myös. Hillitsin itseni isäinpäivän yli... Blogini: http://sinistajouluksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Minä myös, mutta tänä vuonna en ole paljon ehtinyt muuta kuin ajatella vasta tässäkään vaiheessa. Toivottavasti saadaan lunta ennen joulua, niin sitten joulumieli palaa kuin taikaiskusta.

  Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttavat. =)