tiistai 5. lokakuuta 2010

Kirpparilla


Ostin viime viikonloppuna pari joululahjaa,
ihan kirpparilta vaan.
Kirjat olivat täysin uudenveroisia ja maksoivat yht. vain 3,5e.
Yksi on Panttonille ja toinen "Prinsessalle".
Taas on yhdet kivat lahjat lisää säkissä.
Ostatko muuten itse joululahjoja kirppareilta?
Mitä yleensä etsit?
Ja jos et osta, miksi et?
Itse olen aina ostanut kirppareilta lahjoja, varsinkin lasten kirjoja ja leluja.

9 kommenttia:

 1. Ostelen paljon lahjoja kirppareilta! Mutta en sellaisille ihmisille, joiden tiedän hiukan karsastavan kirppareita. Meillä on aina perheessä kierretty kirpparit ja on meille ihan normaali tapa, että sieltä ostetaan myös lahjoja :)

  VastaaPoista
 2. Ui, miten ihania löytöjä! (: Ostelen kovasti paljon lahjoja kirppareilta ihan vain siksi, että sieltä löytää vaikka mitä kivaa ja joskus erikoistakin. Hinnat ovat yleensä paljon matalemmat kuin tavallisissa kaupoissa, joten löytöjä voi vapaasti tehdä pelkäämättä rahan loppumista. Kirpputori on oikea lahjojen aarreaitta! (:

  VastaaPoista
 3. Meillä kerätään jouluaiheisia lastenkirjoja (ja muitakin ;) Viimeksi löysin viisi "uutta" jouluista kirjaa. Kirpparit on oikeita aarreaittoja. Vanhoja lastenkirjoja löytää tosi halvalla. Kirjat kuuluu kirppistelyyn ehdottomasti siinä missä vaatteetkin. Yleensä aina joku kirj löytyy:)
  Kirjoja on pukinkontissa,mutta jouluaiheiset on kovassa luennissa jo ennen joulukuuta. Niitä luetaan aina viltin alla kynttilänvalossa.
  Olen ostanut jotain leluja kirpparilta pukinkonttiin. Toissa vuonna plaston tukkirekan ja Tuomas veturin, uudenveroisia olivat. :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen kasvanut suurin piirtein kirppareilla. Äitini on vienyt mua sinne jo vauvana. Eli meidän perheen sisällä annetaan myös kirppareilta löytyneitä lahjoja. Ja ne onkin mulle niitä parhaita lahjoja!!!
  Mies ostaa minulle aina muutama ihana käytetyn kirjan. Niitä odotan joka vuosi, koska tiedän hänen näkevän vaivaa jokaisen kirjan kohdalla.
  En osta mieheni veljelle kirppareilta mitään. Anopille kyllä, sillä hän pitää sisustamisesta.
  Leluja ostan tietenkin kirppareilta myös, joka vuosi.

  VastaaPoista
 5. En ole ostanut kirpparilta joululahjoja,
  hm... enkä kyllä osaa edes sanoa miksi en?!
  Voisinpa hyvin ostaa, etenkin esim. jos sattuisi kohdalle jotakin tavaraa/juttua tietäisin jonkin ystävättäreni etsineen.

  VastaaPoista
 6. Sinulle on tunnustus blogissani ♥

  VastaaPoista
 7. mä ostin muutama viikko sitte puuha-pete autoja hahamoja kirpparilta pukinkonttiin.

  VastaaPoista
 8. Ihan ehdottomasti kirppiksiltä löytyy ihania lahjoja - ja niitä on tullut jo ainakin meidän pojille hankittua! ;))

  VastaaPoista
 9. Alan jo aikaisin syksyllä katselemaan sillä silmällä jos löytyisi lahjaksi jotain ja yleensä noin puolet ostamistani lahjoista on kirpparilta. Ostan myös muita lahjoja kuin joululahjoja. Joskus jopa vuotta aikaisemmin jos sopiva tulee vastaan. Suku tietää että olen innokas kirppareilla kiertäjä :) Viimeksi kälylleni ihanat vanhat taulut. Lappi aiheiset ja vesiväreillä tehdyt. Hän sai ne syntymäpäivälahjaksi ja tykkäsi kovasti, lapinhulle kun on. Ja hinta oli yhteensä 2 e :)
  -satu t

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttavat. =)