tiistai 11. lokakuuta 2011

Maileg tontut


Mä rakastan Mailegin joulukoristeita.
Tontut on vaan niin symppiksiä!
Mulla on ollut tapana ostaa ainakin yksi tonttu joka joulu.
Olen saanut näin kerättyä jokaiselle lapselle omat kalenterinisset,
pari possua sekä yhden tonttuparin.


Tänä jouluna voisi olla aika hankkia iso istuva tonttu tai suloinen tonttupari.
Iso possukin olisi niin suloinen lapsille halittavaksi.
Kaikki kuvat on täältä.

Innostutko sinä Mailegista?
Mistä haaveilet tänä jouluna?

10 kommenttia:

  1. Mailegin tontut (ja puput ja kaikki muut, hih) on vaan niin suloisia! <3 Meillä niitä onkin jo aikamoinen läjä ja joka joulu haluan ostaa ainakin ne pienimmät nisset, ne kun voi laittaa mihin vain. :)

    Mitä jemmaat kalenterihin? Vinkkejä otetaan vastaan!

    Mukavaa loppuviikkoa ja kiitos ihanasta blogistasi. <3

    VastaaPoista
  2. Innostun isosti! Ihania ovat, mutta hinta kyllä kirpaisee... Iso possu meillä jo on, ja se on ollut lapsille niin rakas, että se on halittavana ympäri vuoden, ei pelkästään jouluna. :) Itse olen ommellut yhden ison tonttutytön, mutta ei siitä ihan maileg tonttua tullut... Haaveilen vielä, josko joku päivä raaskisin ostaa semmoisen oikeen ison, vaikka kaksihan niitä pitäisi olla, tyttö ja poika! :)
    Possulle voisi tulla kaveri tänä jouluna! :)

    -Heini-

    VastaaPoista
  3. Naana: Laitan kalentereihin paperillisia nameja, purkkaa, pikkuautoja, koulutarvikkeita, gormiteja, bakuganeja ym. Kannattaa kierrellä kirppareita! Sieltä saa kivoja pieniä lelupusseja halvalla ja niistä riittää moneen luukkuun. Sitten laitan "lahjakortteja" eli missä lupaan viedä leffaan, leivotaan pipareita tai tehdään joulukortteja tai lahjoja sukulaisille.

    Heini: Mä tykkään hurjasti Mailegista! Olen ostanut pari joulukalenteria joulun jälkeen alesta. Näin saa vähän halvemmalla. Yksi tonttu kerrallaan, niin niitä vähitellen saa kerättyä. =)

    VastaaPoista
  4. Tykkään! Erityisesti haaveilen kalenteri- Nissestä. Tontut ja puput ovat ihania.
    Ehkä tänä jouluna saa oman Mailegin. :9

    Minttu

    VastaaPoista
  5. Mailegin tontut ovat aivan ihania, mutta tosi hintavia.. Pari olen raskinut ostaa, ehkä tänä jouluna taas yhden/pari lisää.. Haaveilen kalenterinissestä, mutta en tiedä, raaskinko sitä koskaan ostaa.. Voisihan sitä tietenkin toivoa joulupukilta ;)

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkeistä! :) Kirpparille suuntaan heti tänään. ;) Mäkin olen ostanut osan mun nisseistä alesta ja kalenterinisset olen sitten saanut -40%. Ne aion antaa lapsille mukaan, kun ovat aikuisia. <3

    VastaaPoista
  7. Moikka!
    Itse en ole ikinä päässyt jyvälle noiden mailegin tonttujen ihanuudesta. On ne omalla laillaan ihan kivoja, muttei minusta niin ihania että maksaisin niin paljon :) Tosin ne tonttukalenterit ovat kyllä suloisia. Haaveilen sellaisesta kalenterista, mutta vielä en ole raskinut ostaa.

    VastaaPoista
  8. Oi, Maileg on ihan mun suosikki. Meidän Nisse kalenteri on oikeesi jo aika vanha ;D Olen meinaan ostannut sen itselleni n. 7 vuotta sitten. Kieretelin sitä silloin kuin kissa kuumaa puuroa (en meinannut raaskia ostaa) kunnes päätin että kerran se vaan kirpaisee. Silloin meillä ei siis ollut edes tietoa lapsista ja mies täytti kalenteria mulle, siellä oli herkkuja ja ihania rakkaus viestejä. Nyt kalenteri on toki lapsille, mutta edelleen sieltä löytyy viestejä myös minulle.

    Ihana tuo teidän perinne ostaa yksi tonttu joka vuosi. TAidankin varastaa perinteenne ;D

    VastaaPoista
  9. Monalisa: Ihanaa, että sulla ollut se kalenteri jo noin kauan. Mailegin tontut oli PALJON halvempia tuolloin. Ostin yhden jätti-ison vuosia sitten. Myin sen kirpparilla, mikä nyt harmittaa. Mä säästän noita tonttuja lapsille. Saavat omat kalenterinsa sitten kun muuttavat pois kotoa. On jotain muistoa lapsuudesta omassa joulussa sitten. En ole vielä ostanut tämän vuoden tonttua...katsotaan mihin päädyn, tai mitä raaskin ostaa. =)

    VastaaPoista
  10. Heippa anrinko,
    Olipa ihana yllätys löytää tänäkin vuonna jouluinen blogisi. Viimevuonna luin blogiasi ahkerasti mutta kommentointi taisi silloin jäädä.
    Meiltä löytyy mailegin possu, joka oli viimevuotinen ostokseni. Täksi jouluksi sain huudettua huutiksesta kalenterinissen ja nyt odotan sitä innolla kotiin saapuvaksi.
    Maileg kuuluu meidän jouluun ja varmasti jotain uutta tulee ostettua jokajoulu. :)
    -HeLiNä-

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttavat. =)